Soza events!

Soza Sessies: een muzikale ontdekkingstocht, 27 september 2021

Zaterdag 9 oktober opende SoZa zich voor een muzikale ontdekkingstocht. Die voerde van The Hague Tech naar de creative grounds van Anna Vastgoed en Cultuur. Begeleid door onze eigen vrijwilligers van de Estafette. Muziek van onder andere Dandana en de Soza-residents Zouher en Jurre


Met dank aan de organisatoren Lucy en Esther. Kijk hier de aftermovie! (Een Droom van IMBOS)

Jamsessie, 26 augustus 2021

Op 26 augustus vulde de muziek van Focus en Fun en (oud-)bewoners van SoZa zoals Yhshom, Egus en Zouher, maar ook omwonenden van Bezuidenhout in allerlei samenstellingen het achterplein van SoZa. Met een geweldig slotakkoord van zangeres Rosita.

Als aftrap van een talententraject met muzikanten van alle windstreken. Klik hier voor het compilatiefilmpje > PItztop Jamsessie talentcout open podium

Expo “Amal Dit is Mijn Stad”, 6 november 2021

Met Soza maakte we een reizende EXPO 'Amal Dit is Mijn Stad'.  Amal betekent Hoop. “Amal Dit is Mijn Stad vertelt het verhaal van een unieke groep jonge inwoners van onze stad. Een verhaal in woord, beeld en met een groot streetart kunstwerk getiteld 'Amal' op het stadsbalkon van Amare. Met de expositie laten de bewoners van SOZA zien wat de kracht van diversiteit is en hoe zij samen bouwen aan een gedeelde toekomst.”

 Wil je meer weten over deze expositie?  Bekijk het hier: Amal Dit is Mijn Stad - Expo Soza

Parelroute Bezuidenhout, 11 september 2021

Parelroute Bezuidenhout

Een inspirerende dag in de wijk van Bezuidenhout, waar allerlei creatieve en kunstzinnige verhalen gedeeld werden door de wijk zelf. En zo ook bij Soza door bewoners en ondernemers. Een pand vol leven en kleur!

Bekijk hier de parelroute binnen Soza: VORM | SoZa parelroute 2021 on Vime

Pitztop bedenkt, ontwerpt en realiseert gastvrije, verbindende concepten

Met als doel: van een samenleving van wij en zij naar onze samenleving

Bezoekadres:

Soza gebouw
Wilhelmina van Pruissenweg 55
2595 AN Den Haag