PitZtop wint HSMAI award voor Best Social Responsibility Initiative 2016

 

 

Louk Burgers, initiatiefnemer van het PitZtop concept en Emmylou Aben, conceptmanager, namen de Golden Award HSMAI in ontvangst. (Foto: Arnold van West).

 

The Hospitality Sales & Marketing Association International (Europe) heeft de Golden Award in de categorie ‘Best Social Responsibility Initiative of the Year 2016, toegekend aan de Stichting Hotel California voor het Hospitality Community Concept Pitztop. Doel van dit publiek/private concept is om het voor nieuwkomers makkelijker te maken om een zelfstandig leven op te bouwen en om een ontmoetingsplek te bieden voor nieuwkomers en bestaande bevolking om elkaar te leren kennen.

 

Hart van dit PitZtop-concept vormt een inspirerende ontmoetingsplek met hotel, horecavoorzieningen, woningen, startupfaciliteiten en andere commerciële activiteiten. De locatie biedt aan nieuwkomers en bestaande lokale inwoners ontmoetingsplekken voor uitwisseling van cultuur en kennis, ingangen naar netwerken en initiatieven en wegwijsfunctie bij het opbouwen van een nieuw leven in Nederland, talentontwikkelings/scholingsmogelijkheden, werkgelegenheid en woonruimte. Nieuwkomers zullen hierdoor beter en sneller hun plek vinden in de Nederlandse samenleving.. Het Hospitality Community Concept PitZtop, waaraan nieuwkomers bij de realisatie een actieve bijdrage leveren, is de plek waar de lokale bevolking en de nieuwkomers elkaar treffen en waar de wij-en-zij samenleving overgaat in de onze, diverse samenleving.

 

Betrokken partijen

Het Hospitality Community Concept PitZtop is een initiatief van The Look Company en wordt mede mogelijk gemaakt door Kansfonds. Betrokken bedrijven, organisaties en personen bij het PitZtop concept zijn: Andersson Elffers Felix, Deerns, Hotelschool The Hague, INBO Architecten, Stichting SOVIC, marketing deskundige Maddi Ali Deeb en hospitality professional Moe Al Masri.

 

Meer informatie:

Emmylou Aben, conceptmanager: 06 41 32 17 28 of emmylou.aben@pitztop.eu

 

Foto: Arnold van West

“People with the power of the newcomers in our country deserve a partnership with organisations in the Netherlands who want to empower and support them in building a new future in a new homeland.”

 

Drs. Ido Smits MA CMC, partner/ consultant Andersson Elffers Felix

Postadres

Zuidwerflaan 5

2594 CW Den Haag

Bezoekadres

Pruisenweg 55

2595 AN Den Haag

070 374 0000

 initiator,  bestuurder

Louk Burgers

0646777373

 louk.burgers@pitZtop.eu

conceptmanager

Emmylou Aben

0641321728

emmylou.aben@pitZtop.eu