PitZtop landt in SoZa

 

 

Donderdag 14 juni is SoZa geopend. Een co-livin-working space recht tegenover station Den Haag - Laan van NOI. In het voormalige Ministerie van Sociale Zaken bevindt zich broedplaats ANNA&Co. ANNA&Co biedt werkruimte aan maatschappelijke initiatieven die de ontmoeting tussen nieuwkomers en Hagenezen met aantrekkelijke programmering stimuleren. PitZtop - waar inbo partner van is - heeft hier als een van de eerste gebruikers haar intrek genomen. Daarmee is ook de eertse PitZtop een feit.

Sint en Piet op bezoek bij politiek!

 

 

 

Op 4 december trokken Sint en Piet het land in. Met een verrassend gedicht benadrukten zij het belang van voldoende blijvende aandacht en middelen voor grote maatschappelijke vraagstukken bij politiek, bestuur, ambtelijke kracht en fondsen. Met zoet bedankten zij hen voor de aandacht en bijdragen het afgelopen jaar.

Kijk in onze galerij voor een sfeerimpressie van deze dag.

PitZtop wint HSMAI award voor Best Social Responsibility Initiative 2016

 

 

The Hospitality Sales & Marketing Association International (Europe) heeft de Golden Award in de categorie ‘Best Social Responsibility Initiative of the Year 2016, toegekend aan de Stichting Hotel California voor het Hospitality Community Concept Pitztop.

Terugblik mini-werkconferentie PitZtop

 

Grote belangstelling voor de mini-werkconferentie ‘Lokale broedplaats voor nieuwkomers en Nederlanders’ in Humanity House in Den Haag, met deelname van vertegenwoordigers uit de private en publieke sector.

Postadres

Zuidwerflaan 5

2594 CW Den Haag

Bezoekadres

Pruisenweg 55

2595 AN Den Haag

070 374 0000

 initiator,  bestuurder

Louk Burgers

0646777373

 louk.burgers@pitZtop.eu

conceptmanager

Emmylou Aben

0641321728

emmylou.aben@pitZtop.eu