Skip to main content

Ontmoet en doe mee

Gastvrijheid leidt tot vertrouwen en verbinding. Het PitZtop-activiteitenprogramma is voor de SoZa community en de lokale gemeenschap een mooie kans om nieuwe buren te leren kennen en hun netwerk uit te breiden. Zoek je inspiratie, wil je een keer meedoen? Neem contact met ons op, bel of nog beter: kom langs!

De Estafette

We faciliteren De Estafette, waarvoor studenten, (sociale) ondernemingen en statushouders gezamenlijk themabijeenkomsten organiseren. En of het nu gaat om workshops storytelling, samen pannenkoeken bakken of een avondje Arabisch dansen, onze activiteiten brengen groepen mensen op laagdrempelige wijze bij elkaar en bieden maatschappelijke meerwaarde.

Ben je benieuwd? Kijk dan eens hier.

Corona aanpassingen
Vanwege de coronamaatregelen hebben we onze aanpak aangepast. Elke donderdag zorgt het team van de Estafette dat een bewoner of ondernemer kookt voor de bewoners van SoZa. Ook is de huiskamer 2 avonden per week geopend voor bewoners en ondernemers.

Zodra de maatregelen het toestaan, zullen we ook onze activiteiten weer oppakken. Houd de website en onze socials in de gaten!

"Omdat verbinding en diversiteit de samenleving mooier en boeiender maken"

De tafel van 10 verbindt nieuwkomers aan bestaande netwerken

De behoeften van nieuwkomers in SoZa reiken verder dan het gebouw. Ze zijn nieuwsgierig naar wat de stad nog meer te bieden heeft. En netwerken in de stad zijn nieuwsgierig naar haar nieuwe inwoners.

Op basis van de behoefte van nieuwkomers brengen we netwerken bij elkaar en onderzoeken we hoe we op een passende manier verbindingen kunnen maken.

Onder meer deze organisaties gingen je voor: HDM, ANNA&co, PvdA, Staedion, gemeente Den Haag, OTC, Podium NOORD/Diamant theater, Smaak voor Groen, Woanderlust.