Skip to main content

Aantrekkelijke plekken als veilige uitvalsbasis

Conceptontwikkeling

Aansprekende ontmoetingsplekken, toegankelijk, veilig, gastvrij, een brug die jou en de rest van de stad verbindt. Veel meer dan nu het geval is, kunnen aantrekkelijke ontmoetings- en verblijfsplekken een bijdrage leveren aan gelijkwaardige ontmoeting en het bouwen aan een netwerk – het begin van integratie. Met een ondersteunend programma dat het sociaal weefwerk versterkt en talenten zichtbaar maakt.

Met onze partners geeft Pitztop deze plekken vorm en inhoud. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een concept tot en met het vormgeven van de community.

Benieuwd naar onze ervaring en of we je kunnen helpen? Neem gerust even contact op of kom langs.


Pitztop in SoZa

Wij werken vanuit ANNA&Co in SoZa. In dit voormalige Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wonen tijdelijk studenten en statushouders samen, zitten commerciele bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wonen, werken en leven gaan er hand in hand.

Samen met bewoners en omwonenden, statushouders, studenten en young professionals, verzorgen we huiskamer: een grote ruimte voor kleinschalige activiteiten en persoonlijke ontmoetingen. Pingpong, een kapper, podium, spel, keukentje, bibliotheek en een wolatelier. Ook kun je er sporten bij highskyfitness.

Sfeer proeven? Zie het filmpje hieronder