Skip to main content

Talenten inzetten

Weet jij waar je naar toe wilt? Maar nog niet hoe je daar kan komen? Neem contact op en we helpen je graag verder! Bel, app, of kom langs voor een kopje koffie. Ben jij benieuwd naar wat nieuwkomers voor je organisatie kunnen betekenen? Ook daar denken we graag met je mee.

Individuele trajecten

Nieuwkomers die vooruit willen en investeren in hun toekomst, helpen we om hun -natuurlijke- talenten te (her)ontdekken en die zichtbaar te maken.

We benutten de talentenscan van TMA en werken samen met onze professionele coaches met rijke ervaring.

Ook verbinden we hun talenten, ambities en ervaringen aan kansrijke mogelijkheden bij werkgevers of passende opleidingen.

Groepsaanbod

We bieden kleine groepen specifieke cursussen aan waarbij we verdieping van kennis over een arbeidsmarkt of opleidingen in Nederland combineren met verdieping van een specifieke arbeidsmarktsector. Ook bespreken we handigheden bij het vinden van werk en contact met de werkgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, bel of nog beter: kom langs!

Werkgevers

Werken met nieuwkomers kan helpen om ander potentieel aan te boren om je vacatures te vullen, het kan je organisatie verrijken door andere manieren van kijken en andere skills toe te voegen aan je teams. Maar het kan ook lastig zijn, het is anders en dat gaat vaak niet vanzelf.

Wil je meer weten over het werken met statushouders of heb je behoefte aan begeleiding van nieuwkomers in je bedrijf? Neem contact op!

"Netwerken zijn cruciaal om werk te vinden. 56% van de banen wordt gevonden via netwerken"

Talenten zonder grenzen

Samen met Klare Koek, de Vreelandgroep, zorgaanbieders en enkele gemeenten helpen we nieuwkomers op weg naar werk in de zorg en dragen we tegelijk bij aan het oplossen van het (verwachte) arbeidsmarkttekort in de zorg.

Kijk op www.talentenzondergrenzen.nl voor meer informatie.